Peste file cu piure de brocoli

de mimmi in Pangasius, 10 Ian 2012 | 7307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc file peste(pangasius),
  • 1 buchetel brocoli,
  • condiment pentru peste,
  • ulei ,
  • unt(cat o nuca),
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste file cu piure de brocoli:

Intr-o oala punem 1 litru apa la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot adaugam buchetele mici de brocoli(spalate in prealabil),pe care le lasam la fiert cam 10 minute.

Fileul de peste il condimentam si il stropim cu ulei(aromat de la bunica),dupa care il punem intr-o tigaie incinsa si il prajim pe ambele parti 3-4 minute,il scoatem pe un servet absorbant .

Dupa ce s-a fiert brocoli,il pisam in blender si il amestecam cu usturoiul pisat si unt cat o nuca,potrivim de sare si il servim alaturi de peste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste file cu piure de brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere